Företagsmassage

Ni kan ni boka mig för behandling på er arbetsplats.

Kontakta mig för provbehandling och priser .Fr.o.m. 1 januari 2004 är massage avdragsgillt.

Antingen kommer jag till er och tar med mig min massagebänk, ni behöver bara ordna ett rum. Eller så kommer ni till mig på Vintervägen 3, 1tr Tyresö (vid Flex Sports Club).

Innehar F-Skattebevis och ansvars- och patientförsäkring.

Spända muskler leder till försämrad prestation och minskat välbefinnande, som är orsak till de flesta arbetsskador och sjukskrivningar. Det är viktigt att jobba förebyggande, att tidigt förhindra/behandla fysisk och psykisk ohälsa. Små besvär har en tendens att förvärras om man inte åtgärdar dessa i tid. Ambitionerna är att förstärka insatserna i faserna före sjukskrivning. Det finns bara ett sätt att motverka och förebygga ohälsa, det är att se till att den aldrig uppstår. Genom att på ett tidigt stadium förebygga detta har alla mycket att vinna.

Min erfarenhet är att om företagen satsar på friskvård så får de inte bara friskare utan också en gladare och mer effektiv personal. Sjukfrånvaron minskar och med min hjälp kan vi jobba för att minska de vanligaste problemen som nackvärk, värk i armar, ben och rygg…osv..

Jag vill inspirera dig och din personal till att börja tänka mer hälsosamt genom rätt träning, rätt kost, rätt arbetsställning osv.

Jag samarbetar med naprapater och andra terapeuter.