Personlig träning

image

 

Jag tycker att det är viktigt att mina klienter tycker att träning är roligt, då blir den av. Som din personliga tränare kan jag hjälpa dig att hitta den träningsform som passar dig.

Alla är olika och tränar efter sina egna förutsättningar och mål. Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, gå upp i vikt, öka muskelvikt, få bättre kondition, mentalt välbefinnande, bättre hållning eller vad det kan vara, motiverar jag dig för att du ska nå ditt bästa resultat.

Jag ser träning och hälsa ur ett helhetsperspektiv och kan hjälpa dig att göra de beteendeförändringar som krävs för att just du ska nå dina mål. Jag anpassar träningen efter dina förutsättningar.

Den mentala balansen som vila – återhämtning – sömn är viktiga komponenter för att få resultat och att kropp och själ ska må bra.

Med mig får du träna hårt och utmana dig själv. Jag vill lära dig att träna på ett sunt sätt och med bra teknik innan vi går vidare i träningen.

Träning och kost för mig är något långsiktigt och inget man förändrar på en dag. Det krävs mycket tålamod, vilja och målmedvetenhet. Jag som din personlig tränare finns där för dig, puschar och stöttar dig hela vägen. Passen kommer att vara motiverande,  jobbiga, svettiga och roliga såklart.